banner homepage 3

Winkel

Eén adres voor al uw telecomproducten en diensten.

Nieuwe Openingsuren winkel!

Om een persoonlijke service te garanderen en wachttijden te beperken,
werken wij vanaf 11 september enkel nog op afspraak.
Via www.anm.be/afspraak kan u een tijdstip reserveren.
Dank voor uw begrip.

A&M NV is gespecialiseerd in verkoop van GSM en tablets en alle bijhorende accessoires. In onze experience ruimte op het eerste verdiep kan er lustig getest en vergeleken worden op de demotafels met Samsung en Apple-producten. A&M is een Apple Authorised Reseller én een Samsung Platinum Partner.

Naast een uitgebreide keuze in verschillende devices van alle gekende merken, heeft A&M een nog ruimere keuze in accessoires om uw toestel extra te beveiligen (covers, protection glass). Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om uw toestel op te laden, zowel via een kabel als draadloos (als uw toestel hiervoor geschikt is)

A&M is sinds 1994 exclusief Proximus partner en u kan bij ons terecht voor mobiele of vaste telefonie, internetoplossingen, telefooncentrales en glasvezel oplossingen. Onze medewerkers in de winkel staan te uwer beschikking voor het uitwerken van een oplossing op maat, aarzel niet om op hen beroep te doen. Als u wenst kan er voor business klanten een afspraak met één van onze accountmanagers worden ingeboekt om samen op zoek te gaan naar de juiste telecomoplossing op maat van de behoeftes van uw bedrijf.

We zijn in de eerste plaats een échte winkel en géén virtuele webshop. Zoek je iets telecom-gerelateerd wat niet vermeld is, contacteer ons gerust, misschien hebben we het wel op voorraad of kunnen we samen met u een oplossing vinden.

Naast telecommunicatieproducten levert A&M NV ook mobiele navigatietoestellen, alsook Dashboard camera’s en Track & Trace toestellen. Zie hiervoor ook onze afdeling Car Services voor verdere informatie.

WInkel