banner macbook 3

Cafetariaplan

Flexibel verlonen

Een cafetariaplan is de manier om je werknemers te motiveren zonder dat de loonkost stijgt. De werknemer kan een deel van zijn loon "flexibiliseren" en kiezen voor bijvoorbeeld extra vakantiedagen, pensioensparen, een elektrische fiets, laptop, smartphone, tablet,...
A&M heeft expertise opgebouwd en begeleidt u graag in het hele proces om een Flex- of  Cafetariaplan op te zetten. Wij helpen met het opzetten van een bedrijfs-policy, geven voorbeelden van bestaande cafetaria-plannen, brengen u bij complexe fiscale issues in contact met fiscale adviseurs en zorgen voor software integraties om de HR- workload bij de implementatie te beperken.

caf voorbeeld loon

Uw assortiment

Als werkgever is het belangrijk dat je talent aantrekt en aan boord houdt. Bij het samenstellen van een "assortiment" aan voordelen die uw Cafetariaplan gaat bieden, is ons eerste advies : "keep it simple". Daarom leggen we bij A&M, als het over elektronica keuzes gaat, de focus op Apple en Samsung en een beperking van het aantal modellen. Het zijn momenteel de meest trendy en gevraagde merk in de smartphone-, tablet- en laptop markt en hebben diensten die specifiek ontwikkeld zijn voor bedrijven.

Uiteraard zijn andere merken of productgroepen perfect te integreren in het cafetariaplan dat we met u uitwerken. Binnen elke productgroep hebben wij professionele partners.

Cafetaria range

Uw webshop

Na het samenstellen van uw assortiment zorgt A&M voor een persoonlijke website op maat van uw bedrijf. De bestelprocedure wordt vastgelegd in overeenstemming met uw bedrijfspolicy en uw cafetariaplan start met een beperkte administratieve workload.

U heeft bijvoorbeeld de keuze om uw bestellingen via één aanspreekpunt in uw bedrijf te laten lopen of uw werknemers zelf te laten bestellen via een voucher systeem.

Onze webshop kan ook gekoppeld worden aan de software van uw sociaal secretariaat of fiscaal consultancy bedrijf.
 

webshop

Onze diensten

Om uw cafetariaplan zo vlot mogelijk te laten verlopen heeft A&M een aantal services ontwikkeld: 

  • Begeleiding van A tot Z bij het opzetten en implementeren van een Cafetaria- of Flex Plan  
  • Repair service : via uw persoonlijke website kan u ( of uw werknemer ) herstellingen aanmelden en zorgen wij voor pick-up, herstelling en return.
  • Swap service : indien uw business een permanente smartphone vereist werken wij met een swap service waarbij binnen de 24u een vervangtoestel wordt opgestuurd naar uw bedrijf of werknemer.
  • Recycle Program : om de kosten te drukken en het milieu minder te belasten worden refurbished toestellen ingezet in de swap service.
  • Leasing service : A&M heeft verschillende leasing formules op maat van uw bedrijf.
  • Reporting : voor een goede opvolging is een rapportage-tool beschikbaar.

 

cafetaria ipad

Wil je meer weten ?

Vul dan even onderstaand formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk.