banner homepage

Over ons

Historiek

A&M gevestigd in Mechelen, werd in 1988 opgericht door Guy De Wachter, de huidige CEO van A&M. De start van A&M situeert zich in oktober van dat jaar, op de benedenverdieping van het gebouw aan het Raghenoplein 17. Onze letters ‘A&M’ staan voor Auto-hifi & Mobiele telefoons. Tot op de dag van vandaag hebben we nog steeds een werkplaats in de Motstraat 72/10 te Mechelen, waar we nog altijd deze en vele andere nieuwe diensten verzorgen. Raadpleeg hiervoor de rubriek Car Services.

Van in het begin van de organisatie, heeft A&M zich gespecialiseerd in mobiele telecommunicatie. Oorspronkelijk was dat de MOB-2 generatie (17 mobiele radio’s), inbegrepen alle aspecten van installatie, service en management. Met de lancering van het GSM-netwerk, verplaatste A&M de focus naar deze nieuwe service en tekende Guy De Wachter in 1994 een exclusiviteitscontract met Proximus. Toen de belangrijkheid van de mobiele toestellen in de corporate en business market toenam, ontwikkelde A&M nieuwe services om onze klanten bij te staan met het managen van hun mobiele vloot.

Gebouw A&M 2

Door onze doorgedreven kennis en eigen ontwikkelingen in service en software, is A&M vandaag uitgegroeid tot de Proximus Service partner met het grootste aantal SIM-kaarten in beheer. Sinds onze oprichting was A&M verantwoordelijk voor het management, het leveren en realiseren van mobiele projecten. Deze ervaring is opgenomen in onze DNA, wat ons toelaat om bedrijven bij te staan in hun behoeftes en vragen rond mobiel management in de ruime zin van het woord. Onze ervaring op strategisch, technisch en werkwijze gebied, kan voordelig zijn voor klanten die worstelen met hun mobiele projecten. We bieden onze klanten, gebaseerd op hun individuele behoeftes en beleid, een totaaloplossing. Het is ons doel om een lange termijn relatie op te bouwen met onze klanten, om hen te ondersteunen en bij te staan tijdens de voortdurende evolutie van de mobiele technologie, om samen een lange termijnstrategie en visie uit te werken.

In 2001 werd ons complex vernieuwd en heringericht. In 2006 werden we officieel Proximus Business Center en sindsdien focussen we ons nog meer op grote klanten. 2018 was een feestjaar want A&M bestond 30 jaar.
En in 2023 vierden wij dan ook ons 35-jarig bestaan !

Logo 35j

In 2019 vonden verbouwingwerken aan het huidige gebouw plaats. Niet alleen werd de buitengevel van het gebouw onder handen genomen, ook het 3de en 4de verdiep werden volledig verbouwd. Zo werd onze business afdeling volledig gemoderniseerd en uitgebreid en werden er nieuwe meetingsrooms en een opleidingscentrum gecreëerd en in gebruik genomen.

Elke dag staan al onze medewerkers klaar om onze klanten de beste service te geven die ze verdienen.
Bent u tevreden, vertel het dan aan iedereen. Bent u minder tevreden vertel het dan onmiddellijk aan ons.

 

Kantoor